28/4

Idag var det brandövning i skolan. Det var jätte tråkigt men vi slapp 3 lektioner. Vi slutade typ 1 timme tidigare än vanligt. Så då bestämde jag och anna oss för att gå till Q8 och köpa en glass. Jag tänkte inviga den nya magnum, men vem betalar 22 kr för en glass? Det är ju helt sjukt! När vi kom hem igen, satte vi oss och började planera våra fest som vi tänkte ha för tjejkompisarna. Vi får se om det blir något :p Efter en stund gick vi ut och var ute i ungefär 2 timmar. Jag vet inte riktigt vad vi gjorde, vi typ bara gick runt :)

 Anna i en stor grop som vi hittade :p



Puss

Klänningar

Jag behöver egentligen ingen klänning men dom här är så himla snygga! Den helt svarta med dragkedja är så snygg! Bättre kan det inte bli! Jag ska nog prova dom imorgon :)

 Klänning från topshop

Tunika från HM

Puss

Snygga eller fula?

På onsdag ska jag och anna åka och kolla presenter. Efter som det bara skiljer 1 vecka i ålder mellan oss så passar det bra att kolla födelsedagspresenter tillsammans :) Jag kikade in på topshops sida och hittade ett par snygga hotpants. Men när jag letade hittade jag också några jag aldrig skulle sätta på mig. Okej, det kanske är mode, men hur snygga är dom egentligen?

 Här är dom som jag funderar på att köpa. Dom kostar bara £6.

 Hur snygga är dom här egentligen? Jag skulle aldrig sätta på mig dom!

Puss


Lördag

Nu är det äntligen helg! Idag har jag varit i stan med johanna. Vi kollade på En shopaholics bekännelser. Den var bra, men jag hade hoppats på bättre. Man kunde liksom lista ut efter 5 minuter av filmen hur den skulle sluta. Men jag ångrar absolut inte att vi valde den :)
Nu har jag precis kommit hem, och snart kommer lite gäster.

 Kvällens outfit

 Cassandra och deysi i skolan

 Anna i fredags

Puss


Simtävlingen inställd

Sorry, för att jag inte skrev igår. Jag liksom kom aldrig in på daton. Men nu berättar jag istället :)  Igår vaknade jag med att jag hade jätteont i högra knät. Som tur var hade jag sovmorgon så jag kunde göra allt i slomotion tackt så att det inte gjorde ont. Men nu mår jag bättre, men tyvär blir simtävlingen idag inställd. Jag kan ju inte tävla med ett ben som det gör ont att gå på :p
Idag var jag i skolan som vanlgt. Jag tog sällskap med anton hem och träffade min syrra och henne kompis, som är min granne, på halva vägen. Vi åt lite mellis och gjorde smothie. Sen kom jag på att engelska provet är imorgon, så det var meningen att jag skulle träna till det nu, men jag hamnade här istället :)


Här är anton :)


Puss


Studsmattan

Hej allihopa! Idag var det halv tappendag och jag var med anna. Vi slutade kl 11 och tänkte åka hem till henne med 312, men vi slutade samtidigt som bussen gick. Så vi sprang till bussen, men missade den precis. Ina jag och Anna stog där och skrek åt bussen. Haha, jag vet inte varför, det hjälpte ju inte :) Tillslut bestämde vi oss för att köpa en glass. Jag smakade noger mint, den var faktiskt väldigt god :) Men när vi kom ut från ICA märkte vi att det typ var  -100 grader ute. Så vi stog och frös och åt vår glass, väldigt smart ;) När vi äntligen kommit hem till Anna åt vi lite lunch och började plugga till engelska provet. När vi hade tröttnat på engelskan gick vi ut och hoppade lite suddsmatta. Jag fick några riktigt roliga bilder på mej och anna i luften.

 Haha här är bästa bilden på Anna :)


 
Jag i luften



Puss

20/4

Dagens kläder:



Puss

Bilder

 Morgontrötta anna i lördags
 Cassie och jag i vintras
 Anna och nisse ute på isen i vintras

Puss

Shorts

När mamma och jag var och kollade på födelsedags presenter till mej i söndags hittade jag dom här shortsen på Gina tricot. Jag tycker att färgen är ur gullig och funderar på att köpa dom :)


Puss

Sandras mobil



Haha, här är sandras mobil. Som sagt hon ÄLSKAR Johan Palm :)

Puss

19/4



Tunika Gina Tricot 149 kr
Vitt linne H&M 99 kr
Svarta leggings Gina Tricot 99 kr
Vita knästrumpor H&M ca. 99 kr

Puss

3 dagar

Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag. Det har hänt så mycket så jag har inte hunnit.
Jag börjar med i fredags. Då sov jag över hos anna. Vi hade jätte kul och kollade på Sex and the city filmen. Den var super bra! På lördagen vaknade vi runt 10 och gjorde frukost och la oss i hängmattan och solade. Det var så skönt! På eftermiddan kände vi att vi behövde skriva lite saker till redovisningen i skolan imorrn... Det var tråkigt, men det är ju alltid roligare att plugga med kompisarna ;) Idag har jag varit i Solna med mamma. Jag fyller ju år snart så jag skulle peka ut lite grejor som jag ville ha på födelsedagen :) Jag kollade på en skinnjacka, den var svart och jätte snygg. Sen gick vi in på Åhlens och köpte 2 linnen till mej :) När vi kände att vi var klara med shoppingen gick vi till Taco bar och åt. Dom har ju bara så god mat där! NU ska jag sätta mej och plugga till engelska provet som är på fredag...
Föresten! Jag ska tävla på torsdag :) Jag längtar!





 




  


    






Puss

Just another day

Idag var det en vanlig skoldag. Jag han inte blogga igår men vi hade en origenterings dag, det var så himla tråkigt. Jag som inte ens kan orgentera :p Men tillbaka till idag, jag var som sagt i skolan och eftersom det är tordag så var jag o anna och simmade. Det gick bra, jag hade bara lite ont i benen sen igår. När anna och jag kom till brommaplan hoppade vi på en 176:a men kom på att den bara går in i centrum. Så vi gick av vid nockeby, jag vet inte varför men vi började gå mot nockebybron :p Vi skyndade oss över och lagom till vi kom till brostugan kom bussen som vi skulle med. Haha Anna vi är knäppa:) När vi kommit på rätt buss bestämde vi oss för att gå ut och springa imorgon efter skolan. Så imorrgon eftermiddag ska jag vara lite social med anna genom att springa :) Nu ska jag gå och kolla på Hjälp! Jag är med i en japansk tv show. Jag vet, det är ett helt sjukt program, men det är ändå kul :)

Puss på er <3

      

Hemma

Nu sitter jag vid daton och tråkar. Jag har absolut ingenting att göra... När jag kom hem gjorde jag en smothie, mm... och satte mej framför tv. Det tog inte ens 10 min innan min syrra kom hem och sa att hon och sin kompis hade ett JÄTTE viktigt program att kolla på. Så då gick jag upp och här sitter jag framför daton och har inget att göra..
Jo, föresten har jag fått conviq idag :) Äntligen! Men nu ska jag nog gå in på monkiis sida och kolla på lite snygga kläder.

Puss


Stöd bröstcancern



Denna kvinna går världen runt, för bröstcancern.

Var vänlig och sänd henne vidare till

din egen blogg så att hon kan

nå sin destination.


 

Be en bön för alla som har drabbats av

denna förfärliga sjukdom



Jag skickar vidare detta för att jag har en väldigt nära släcktig som fick bröstcancer men klarade sig tyvär inte. Jag vill därför stödja alla andra som drabbas av bröstcancer och hoppas på det bästa. Jag ber därför er också att skicka denna vandrande kvinna vidare för alla drabbades skull.


Nya skor och jeans

Idag har jag varit inne i stan igen. Det har blivit mycket shopping den här veckan. Imorse åkte jag in och träffade mamma vid hötorget. Vi åt en mysig lunch på wayne's coffee och sen till stadium. Där provade vi skor i mer än en timme. Efter några timmars fundering bestämde vi oss för att åka till ett annat stadium, för det var typ helt utplockat. Medan vi väntade på att pappa skulle komma och lämna bilen gick vi in på pub. Men i hade ingen lust att kolla i affärer efter några stressiga timmar på stadium, så vi satte oss på en bänk utanför g-star och väntade på pappa :) När bilen var fram körd åkte vi till ännu ett stadium och köpte våra underbara skor. Jag köpte ett par svarta lacoste skor i tyg och ett par jeans från JC. Jag är väldigt nöjd med dagens inköp.

 599 kr från stadium

Jeansen har jag tyvär ingen bild på, men kostade 599 kr från JC.

Puss

Skor från scorett

Jag har hittat världens sötaste skor! Som sagt kostar dom 699 kr och är från scorett. Dom finns i vitt också, men jag tycker svart är snyggast :)



Besökare?

Ett bra tips till den som vill ha fler besökare till sin blogg är att bli medlem på mer-trafik.se. Gå in på den här länken och bli medlem:
www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=vvera

Puss

Söndag i vällingby

Idag har jag varit med johanna :) Vi träffades i vällingby kl.12 och kollade lite i affärer och åt lunch på subway. Tyvär köpte jag inget, men jag tar igen shoppingen i thailand ;) Efter lunchen gick vi hem till henne. Det var så himla länge sen vi sågs eftersom jag var sjuk förra veckan då vi skulle åka och boxas;) Men nu fick vi träffas och det var jätte kul! Men nu är jag hemma och har städat rummet lite. Ikväll händer det inte så mycket... jag ska nog bara vara hemma och njuta av lovet :)

Puss


Anna sover över

Idag sover anna över. Vi har varit ute lite men gick hem igen efter en stund. Efer skolan åkte vi till vällingby och simmade, efter det som hände igår ;) Nu sitter vi och kollar på gamla bilder från typ 5an, haha! Vi ser så himla små ut! Imorrn lämnar anna mej och åker till thailand... själv vet jag inte vad jag ska göra. typ bara vara med kompisarna som är hemma. Men nu måste jag vara lite social med anna:)





Puss


Simma

Idag åkte anna och jag till vällingby efter skolan för att gå på simträningen. Båda simmar i tävlingsgruppen och vi simmar på torsdagar o söndagar. Men iallafall, när vi kom till simhallen säger anna att hon har glömt simsakerna i skåpet, så då fick vi åka hem igen.
Imorgon ska anna sova här och vi tänkte hyra en riktigt bra film och mysa till det (: Nu ska jag fortsätta på mitt foto projekt... Här är en bild på anna och mej i omklädningsrummet på gina tricot ;)



Pusspuss

Små

Haha, jag kollade lite på gamla bilder och hittade denhär på anna o mej i 5:an (: Det var på en paddlings utflykt med skolan. Vi ser jätte små ut!



Puss

Rolig dag

Nu har jag precis kommit hem från anna. Vi var ute och tog vår bilder till ett bild projekt. Vi gick ner till bryggan vid sommar stan och fotade lite :) Här är lite bilder från dagen på anna.



Puss


RSS 2.0