Koh samui

Nu är vi här! Anna och jag har precis kommit hem från en lång promenad ( vi gick vilse) :p vi var och badade ganska långt från hotellet och när vi skulle gå hem, tog vi en väg som vi trodde var rätt. men kom till en konstig väg. det var ganska många thailändare som roppade efter oss, för vi gick ju bara i bikini på nån slags stor väg. Nu är vi trötta efter all sol, men ska snart äta lunch.

Puss puss

bangkok

nu ar anna och jag pa flygplatsen i bangkok. Vi har varit har i typ 3 dagar. nu ska vi flyga till koh samui, en o. Det ar jatte storande for det gar inte att gora plickar over vissa bokstaver men jag hoppas att ni fattar :p
Pa koh samui finns det internet pa hotellet, sa da kan jag blogga mer :) Nu maste vi snart ga till flyget.

Puss

Arlanda

Nu sitter anna och jag i launsen på arlanda och väntar på att få komma på flyget till köpenhamn. jag kommer säkert blogga i köpenhamn också :) vi har gått runt lite på taxfree men hittade inte så mycket.
idag har jag mest packat och varit på restaurang vid jungfrusund med mamma och matilda. innan åkte vi till stadium och köpte ett par snygga solglasögon till mig. Ni kommer säkert se dom på bild om jag lägger ut någon under restan :)

 
Anna som sitter brevid mig just nu :) Kolla på hennes blogg http://baraannnna.devote.se :)
Puss puss<3

Åh nej!

min kamera har gått sönder! jag tappade den och det går inte på garantin... så nu måste jag köpa en ny! jag har typ inga pengar på kortet och jag måste ju ha shopping pengar i thailand också. så jag vet inte vad jag ska göra.. :(
igår va jag med sandra :) det var jättekul. vi bakade en rabarberpaj, mums:) och var med simon. idag ska jag vara med anna och kanske bada i hennes pool :) jag kommer nog ta lite bilder med mobilen och lägga upp sen :)

Puss<3

Pausar

Som ni kanska har märkt så har jag inte bloggat på ett tag, och kommer nog inte göra det så mycket nu på sommarlovet heller. Jag vill ju inte sitta vid datorn när jag kan göra massa annat skoj :) så jag tar en paus. Det kan komma in ett litet inlägg då och då men inte så ofta :p
Nästa vecka åker jag och anna till thailand! jag längtar jättemycket! Jag kommer säket blogga från thailand lite också ;)
I torsdags på skolavslutningen var anna och jag och shoppade lite. Jag hittade två jättesnygga shorts från H&M på rean :)



Puss<3

Film dag :p

Idag var typ världens onödigaste dag! vi har typ kollat på film hela dagen och på den ända lektionen som vi inte skulle göra det hade vi håltimme. dessutom slutade vi typ 1 timma tidigare. men det var en ganska skön dag ändå :)
nu på kvällen har jag varit på student firande av annas stora syster. det var kul men nu är jag propp mätt :p imorrn är det typ nån tema dag "Alla människor är lika mycket värda", så jävla trååkigt! men det är ju skönare än en vanlig skoldag :)
nu har anna startat sin nya blogg, www.baraannnna.devote.se :)

puss<3


Shopping

I lördags var mamma och jag i stan och letade massa presenter. Jag köpte en rosa tunika från H&M och en matchande sjal som också var från H&M :) Från Hallbergsguld köpte jag en silver kedja till berlocken som jag fick av farmor i fördelsedags present.
Idag var mamma och jag på ikea och köpte massa onödiga grejor och jag har börjat fundera på vad jag ska ta med mig till thailand. Det är inte långt kvar nu! Bara typ två och en halv vecka! Men jag har jätte svårt att bestämma mig för vilka kläder jag ska ha med mig. Jag köpte ganska mycket sommar kläder när jag var i australien så jag har mycket att välja på :) Men jag ska ju köpa kläder där också, så jag vet inte vad jag ska göra -.-
På torsdag slutar skolan! Det är helt underbart! Imorgon är typ sista skoldagen och vi ska typ bara kolla på film hela dagen :) Nu måste jag duscha och sen kolla vad jag ska ha på mig på sofias student imorgon :)

Puss på er <3

Kul :)

Igår träffades sandra ina jag och anna hemma hos mig. Det var en jätte rolig kväll :)
Här kommer lite bilder





Haha, ina häller glatt upp drickan :)


Så söta <3


Haha, efter några glas... :p


<3

Puss<3

Bilder

Igår när anna och jag var ute på promenix med nisse :)




Här är min halft snygga toffs och lite av dagens kläder :p


På gympan :)


Jag på nockebybron


Puss<3

Huvudvärk

Idag kom jag hem från skolan med huvudvärk. Så jag hoppade simningen och istället satte mig med en smothie och läste solo istället. Det här nummret var riktigt bra! Det handlade mycket om mode och sommar tips:)
Nu när randigt är så "inne" ska jag nog köpa den här tröjan på lördag. Det är bra att shoppa med mamma för då slipper man betala själv :) Tröjan ser ut så här och kommer från gina tricot.

Nu är det bara 1 VECKA KVAR till sommarlovet och idag hade vi sista läxförhöret på 10 veckor :)

puss<3


RSS 2.0