Planer för morgon dagen

Imorgon ska jag och mamma åka in till stan ganska tidigt och kolla lite i butiker innan jag och johanna ska gå på teater, som jag fick i födelsedags pressent av henne. Det ska bli jättekul!
Jag funderar på att köpa en lång cardigan från bikbok, som kanske kan bli riktigt snygg med jeans och scarf i höst. jag har också sett att dom har ett par sjukt snygga leggings med dragkedja för bara 149 kronor, som jag funderar på att köpa. Men, vi får se vad det blir.

Sov gott! Puss


Över till grannen

Nu har anna precis åkt hem och jag ska göra i ordning mig till ikväll. Vi ska över till grannen på middag. Igår var det origenterings dag och anna och jag körde VG banan. Jag känner mig väldigt stolt, men vi klarade den nästan. Med det menar jag att vi kom i mål typ 15 minuter sent och missade 2 kontroller. Så jag får se vad det blir för betyg :) Nu måste jag göra i ording mig!

Puss


Shopping

Nej jag har inte glömt bort att skriva, vi har haft så himla mycket läxor i veckan.  så jag har inte hunnit sätta mig och blogga, men nu är det helg så nu finns det gott om tid :)
Igår åkte jag och anna in till stan efter skolan och kollade runt i lite butiker. Jag hade tänkt att komma hem med massor av saker, men det enda var några hårsnoddar. Haha! Vi höll på i typ 4 timmar och letade efter snygga stickade tröjor, byxor och koftor. men jag hittde inte något av det. eller jo, jag hittade en stickad tröja från HM, men den fanns inte i min storlek, så mamma lovade mig att hon skulle beställa den från katalogen.
På vägen hem, köpte vi med oss sushi, mm... det var länge sen jag åt det. Anna sov över här och på kvällen var vi så jävla trötta efter allt letande efter kläder, så vi kollade lite på tv och låg och snackade.




Vad tycker ni. Ska jag köpa den?

Puss!


Rekord!

Hallå allihopa! Nu har det blivit besöks rekord, igår var det 99 st! Jag är väldigt stolt :) okej, för vissa kanske det är lite, men för min del är det super bra!
Idag har vi haft tappendag, alltså att man slutar vid 12 och har halva dagen ledigt. men det var bättre förr då man hade hela dagen, men man får vara glad för det lilla. Jag åkte hem till anna och där snackade vi och åt oss mätta på mellis. Vid 3 tiden åkte jag tillbaka till skolan och hade utvecklingssamtal. Det gick bra! När det var klart åkte jag hem och började med fysiken. jag är inte riktigt klar än, men jag kände att jag behövde ta en liten paus innan jag fortsatte.
Jag fick höra idag att vi ska göra pannkakor på hemkunskapen imorgon. Vilken tur att jag har övat i fredags då :) Mamma smsa att jag ska till tandläkaren imorgon och ska vara där 07.55!? Varför så tidigt! Usch, det betyder att jag behöver gå upp 6... men men, jag kanske missar lite av so:n om jag har tur :)

Nu måste jag fortsätta med fysiken.

Puss


Fredag

Just nu sitter jag och underhåller anna i telefon som är själv på bussen. Hon ska berätta en sak för mig när hon har gått av, så vi sitter och bara pratar om typ ingenting :p
Jag är fortfarande sjuk och idag har jag typ bara tagit det lugnt. Haha, jag har kollat på En Prinssesas Dagbon 2. Men den var faktiskt bra :) Jag har faktiskt sovit några timmar också. Gissa vad jag gjorde till lunch? Jo pannkakor, haha. Det var jätte länge sen jag åt pannkakor :) Mums, det var jätte gott!

Puss

Thailand bilder och shopping

Jag känner för att berätta lite om vad som hände i thailand :) Vi var ju i Bangkok i 3 dagar först när vi kom dit. Där var det liksom mer shopping. Men första gången i bangkok köpte jag inte så mycket, en otroligt söt väska, lite pressenter till kompisarna och olika produkter från the body shop. När vi varit i Bangkok åkte vi till en mindre ö Koh Samui. Det var en otroligt mysig ö och med mycket thailändare. Vi bode på ett hotell precis vid havet och en by med som en gå gata med butiker. Jag köpte en vanlig och en sidenklänning till mig själv, två sidenmorgonrockar, en sidensjal till mamma, en tröja till pappa och en adidas kofta. Just det, jag höll på att glömma att jag fick världens underbaraste masage där. Den ön kan jag tipsa om :) Nästa ställe var Phuket. Där fanns det mer svenskar men eftersom det var låg säsong, så tycker jag inte att det var så jätte mycket folk. I Puket bode vi på ett ställe som hette Kata. Vi bode på världens bästa hotell med en trappa direkt ner till det turkosa havet. Av alla stränder var phukets bäst! I Phuket köpte jag faktiskt bara ett par flippflopp och en Mulberry väska till mamma :) Men sen när vi åkte tillbaka till Bang kok, där shoppade vi lite mer :) Jag köpte ett par gladiator skor till mig och ett par till matilda, typ 4 Longchamp väskor, krämer, Parfym DKNY Love From New York och lite annat :) Sen när jag kom hem hade jag 0 kronor kvar på kontot, haha!

Det var lite om shoppingen, men nån annan gång får ni mer om vad vi gjorde :)



Min söta väska



Haha i hissen



Vi är så söta



Okej en till i hissen efter badet. Haha, anna du ser rädd ut?



På hotellet i Koh Samui

Puss

Idol killarna

Haha jag älskar dom här killarna!




Puss

Ner bäddad i soffan och kollar på film

Idag väckte mamma mig halv 7! vi skulle till nån doktor med mitt knä. när vi var klara skussa hon hem mig och åkte till jobbet. jag är fortfarande sjuk och har inget att göra. eller jo om tio minuter börjar vänner. fast idag har jag faktiskt sovit också :) och tittat på en film som typ hette the bestman. huvudpersonel Olly är så himla söt! okej jag vet, det ser ut som värsta gammeldagsa filmen, men den var faktiskt bra :) Ett tips till den som vill titta på en sorglig, rolig och romantisk film!



Haha igår satt jag och tracka sandras och annas mobilen med sms när dom var på hemkunskapen. och när dom slutade lektionen, smsa anna:
Eftersom du smsa mig så mycket och läraren märkte det så fick jag kvarsittning och stå och diska allas kastruller!
Haha jag smsa: oj förlåt :S jag visste inte...
Anna fortsatte och skrev vad som hände och sen typ 1 timme senare när jag hade jätte dåligt sammvete, smsar hon: Gick du på det?
Jag: Vadå?
Hon: Asså jag skämtade.

Haha, anna jag är så jävla arg på dig, och sandra och ina också som var med på det också! haha:)


Nu ska jag gå och kolla på vänner och kanske sova lite till ;)

Puss

Hemma

Idag vaknade jag med en svullen hals. så jag stannade hemma, men snart kommer städarn. suck.. Nu på morgonen har jag designat sandras blogg :) gå in på http://www.sandralixom.blogg.se för att se den. väldigt stolt :) Nu ska jag göra soppa och typ gå och lägga mig. någon som har ett bra tips som man kan göra när man är sjuk och måste ligga till sängs? för när jag är sjuk har jag alltid så svårt att ligga stilla, eller det beror ju på hur sjuk jag är, men om jag bara är försyld.

Här ar lite bilder från i fredags :)



Okej jag vet inte om det är från i fredags, men men :)





Det är ju ganska lätt att gissa vem sandra gillar, haha



Anna i skolan typ i torsdags :)



Jag hade ingen bild på ina där hennes ansikte syns, men hon måste ju också vara med :)

Puss!


Nybakta scones

Haha, jag känner mig jätte duktig! jag har gjort hemkunskapsläxan och den var att baka scones. men när jag var klar med degen hade vi typ inget bakplåtspapper, så jag gick först till Q8 men där var det typ slut så då fick jag gå till centum. efter en halv timme var jag hemma igen och gjorde klart dom.
Det har varit en vanlig tråkig skoldag, med nån origenterings sak. Imorgon ska vi till drottningholm på morgonen och ha nån ekologi dag. det enda som är bra med det är att vi får en halv timme sovmorgon. Men nu ska vi inte bara tänka på det tråkiga! Jag och mamma har bestämt att jag ska praoa i spanien hos min farmor och baka bullar på nån cafe sak :) men det är inte förns vid påsk, men tänk 3 veckor i spanien :) Det här låter stört, men jag längtar till nästa sommarlov! haha :)

Ha det underbart! Puss


Startar igen

Nu var det typ 2 månader sen jag "pausade" bloggen. efter en väldigt lång paus så har jag blivit sugen på att börja skriva igen och jag hoppas att jag kommer hålla kvar den känslan :)
Det har hänt ganska mycket sen jag skrev senast och jag kommer inte hinna att berätta allt nu, men då vet ni att ni har mycket att läsa ;)
Jag kan börja att berätta att nästan alla thailands bilderna har försvunnit, så jag kan inte lägga ut så mycket bilder från thailand, men det finns lite.
I helgen kommer jag bo i sandudden hos min kära farmor, men jag kommer säkert att blogga lite där ifrån också ;)
Imorgon ska jag sova hos ina och ha det stört kul! Nu måste jag gå och packa tills imorgon :)


Världens underbaraste bild på ina och mig :)

Puss!

RSS 2.0