2 veckor kvar!

Idag har jag varit hos anna och fixade lite på no filmen. Nu har solen kommit fram också, så det är extra varmt idag :) Helt underbart! Igår efter skolan gick anna och jag till macken och köpte var sin glass :) När vi kom hem igen fixade vi no filmen och planerade lite saker.
Jag kollade precis på Gina Tricots sida och hittade den här snygga tunikan. Men som sagt, jag måste spara lite pengar tills anna och jag är i thailand :)
 








Nu är det bara 2 VECKOR KVAR TILL SOMMARLOVET! Fan vad skönt det ska bli! :)

Puss <3

It's never to late


Här är min klänning som jag köpte för typ 2 veckor sen :) Jag vet att det var ganska länge sen jag köpte den, men det är ju aldrig försent att visa den :p Här är den iallafall. Den kommer från Cubus och kostade 300 kr.


Puss


Skåne

Nu är jag i skåne. Det var soligt och fint hela onsdagen, men på torsdagen var det fint på dan, men sen oskade det på kvällen. Det var lite mysigt att sitta i uterummet och titta på blixtrarna :) Idag var vi i Lund och fotade oss hos en fotograf som morfar fick i 70 års present. Det var väldigt kul :p När vi var klara åt vi en buffe till lunch och strosade lite på shopping gatorna. Eftersom mamma pluggade i Lund, ville hon visa lite speciela saker också, så vi kom inte hem för än typ klockan 6.
Nu hör jag att det börjar oska lite, men jag ser inga blixtrar som igår när dom slog ner runt huset. I början var det fint, men när dom började slå ner på våran tomt blev det lite läskigare:p Imorgon är vi nog bara hemma eller så åker vi kanske in till ystad och shoppar lite :)

Puss

Lämnar stockholm imorgon

Imorrn åker jag till skåne och är borta till på söndag. Jag ska dit med familjen och fira min morfar som blir 70 år :) Tack, ännu en gång för den underbara resan matilda och jag fick till Australien av dig morfar. Det var den bästa julklappen man kunde få!
Jag kommer nog inte komma åt nån internet nere i skåne. Så jag får blogga igen när vi kommer hem :)

 
Här är jag på bariärrevet i Australien. Jag lovar, det var minst 40 grader den dan :)

Ha det bra! Puss

Klantiga jag

Nu har jag fyllt år. Jag fick en skinnjacka, två filmer, lite kläder, pengar och min mobil som jag har betalat förut och lite andra saker :) I lördags var jag och anna i stan och letade klänningar. Jag gjorde två helt korkade grejer. Det första var när vi var på tacobar när vi ätit klart och ska gå ut, ser jag en jätte söt kille. Jag vänder mig om och ska kolla medan jag går. Men jag märkte inte att jag gick rakt in i ett bord och nästan rullar över hon som sitter på stolen. Men som tur var verkar jag bara ha slagit till henne i ryggen när jag vände mig om:p Haha, fatta vad pinsamt! Det andra var när vi hade varit vid kungsträdgården och skulle mot gallerian så går vi över ett övergångsställe med massa människor. När jag kommit till andra sidan snubblar jag på kanten som det är meningen att man ska kliva över. Som tur var hinner anna fånga mig innan jag slog huvudet i trotoarkanten :p Det var inte lika pinsamt som det andra, men vi skrattade väldigt mycket efter det iallafall :)
Idag gjorde jag en korkad grej i skolan också :s Jag och några kompisar hade precis ätit lunch och ska gå ut från matsalen. Plötsligt ropar ina, Akta tomaten! Men jag går och snackar med sandra så jag hör inget, så jag halkar på tomaten som ligger på golvet. Som tur var håller ina i min hand, så hon hinner dra undan mig innan jag ramlade. Haha, kan man vara mer klantig på bara tre dagar? :p Tack ina för att du fångade mig :)
Det var en riktigt skön dag idag! Vi slutade 20 över 12 för att min ena lärare inte var i skolan. Så jag har suttit här hemma i snart 2 timmar och kollar på twilight som jag fick i present av nilla :) Den är så himla bra! Nu ska jag fortsätta titta :)
Jag lägger in en bild på klänningen senare :)

Puss

12 maj

Nu har jag inte bloggat på tre dagar. Men det har inte hänt så jätte mycket. I helgen var jag med anna och spelade in no filmen klart. Den blev ganska bra, men jag har typ sett den 50 ggr så jag har tröttnat på den  nu:p I söndags när anna var hos mig, gick vi och köpte glass på Q8 som belöning för filmen. Vi båda kände för att inviga den nya Ben & Jerry glassen. Den kostar 25 kr, men dom pengarna var verkligen värt det! Den var jättegod! Det är ett super bra tips för den som verkligen vill att glassen ska vara god :) Men vädret var inte så perfekt :( Först började det regna och sen när vi nästan var hemma började det hagla?! Asså det är liksom maj, det ska inte regna och specielt inte hagla! Usch! Men vi fick iallafall en stor skrattatack när vi kom hem :p 
Idag har det varit en vanlig skoldag. Jag slutade typ halv 4, så jag har inte hunnit med så jätte mycket än. Jag har kollat lite på gilmore girls och druckit annanas och mango smothie, mm... Nu ska jag nog öva lite till matte provet som är på fredag, eftersom jag inte kan öva imorrn för då fyller ju jag år!! :D

 Den underbara glassen :)

Puss på er <3

Vill du ha flera besökare?

Om du vill ha flera besökare på din blogg, kan du bli medlem på viraltrafik.se. Du kan också bli medlem på mertrafik.se. Jag har preovat båda och dom funkar jättebra!

För att bli medlem på viraltrafik.se tryck på länken här:
http://www.viraltrafik.se/?vveras

För att bli medlem på mertrafik.se tryck på länken här:
 http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=vvera

Puss

5 veckor kvar!

Igår efter skolan var jag hos anna och spelade in nån film till no:n. Men vi kom typ till hälften så började det regna och jag var tvungen att springa iväg till bussen. Men vi gör ett nytt försök imorgon :)
Idag åkte jag och anna till vällingby och åt mellis på mc donalds. Sen gick vi och köpte en kofta till anna och sen till simmträningen. Jag kom hem för typ 1 timme sen och åt räk wok, mm... Imorgon är det äntligen fredag! Den här veckan har typ gått jätte fort :p Idag är det exakt 5 veckor kvar till sommarlovet! Jippi! Nu ska jag kolla lite på Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show. Det är ett helt sjukt program men ganska roligt :)



Puss

Tillbaka

Nu är jag tillbaka :) Har har haft en liten bloggar paus i ungefär en vecka. Senast jag bloggade var det brandövning och det känns som evigheter sen :p Idag fyller anna år! GRATTIS ANNA! Hon fyller fjorton, men jag gör också det nästa vecka :) Idag var det inget specielt i skolan. I torsdags sov anna över och vi var vid brasan vid ekebyhov. När vi tröttnat på att frysa gick vi hem och kollade på film. Vi började att se nån tråkig, men bytte typ direkt till sex and the city.

Puss


RSS 2.0